Marjolijn van Deventer, advocaat arbeidsrecht en MfN-mediator versterkt per 1 januari 2019 het Nysingh team Utrecht.

Per 1 januari 2019 is het team van Nysingh Utrecht uitgebreid met Arbeidsrecht Advocaat en MfN-Mediator Marjolijn van Deventer. Zij maakt de overstap van Reflex Advocaten. Marjolijn kijkt uit naar de samenwerking binnen de vakgroep Arbeidsrecht van Nysingh Utrecht met veel expertise, juridische uitdaging en collegialiteit.

Utrecht

Om haar landelijk netwerk verder te versterken, heeft Nysingh in 2017 ook een kantoor in Utrecht geopend. Nysingh heeft de ambitie om in Utrecht een ‘good citizen’ te zijn en haar naam te verbinden aan gezonde initiatieven in deze stad.

 

Voor Marjolijn van Deventer is het als ras-Utrechtse een mooie uitdaging om aan deze ambitie verder invulling te geven. Haar jarenlange kennis en ervaring op het gebied van Arbeidsrecht en Mediation, alsook haar uitgebreide klantenportefeuille en netwerk in en om Utrecht komen daarbij goed van pas.

 

Marjolijn gaat bij Nysingh werken voor middelgrote en grote (familie)bedrijven, onderwijs- en zorginstellingen. Ook kan zij ingeschakeld worden als ‘local lawyer’ voor internationale bedrijven. Zij kan onder meer behulpzaam zijn bij arbeidsgeschillen, arbeidsvoorwaarden, expats en herstructurerings-trajecten.

 

Als MfN-mediator kan Marjolijn ingezet worden bij arbeids- en/of samenwerkingsconflicten.