Mustafa Sahan is genomineerd voor de titel ‘Beste Young M&A Lawyer 2021’. De uitreiking van de M&A Awards is het jaarlijkse hoogtepunt in de branche met prestigieuze prijzen voor de beste deals, adviseurs en financiers.

Als M&A advocaat is Mustafa de expert op het gebied van fusies en overnames en ondernemingsrecht. Hij adviseert en begeleidt Mustafa (internationale) bedrijven bij fusies en overnames, participatie-, joint venture- en aandeelhoudersovereenkomsten, herstructureringen en due diligence onderzoeken.

 

Al vanaf het begin van zijn carrière werkt Mustafa in de advies- en transactiepraktijk. Hij begrijpt de verschillende multidisciplinaire aspecten van transacties als geen ander en is goed in staat de wensen van de cliënt te vertalen naar de praktijk. Hij begrijpt hoe de verschillende aspecten in het bredere plaatje passen en kan zijn strategie bijsturen en aanpassen als de omstandigheden daarom vragen.

 

Mustafa weet wat er nodig is om de deal rond te krijgen en is een anker waar zijn cliënten aan vasthouden, óók in de meer chaotische fasen van een transactie.

 

Gertjan Lubbers, voorzitter Raad van Bestuur bij Nysingh:

“We zijn heel trots op deze nominatie van Mustafa en zijn van mening dat hij dé persoon is die voor deze titel in aanmerking komt. Mustafa is enorm gedreven en betrokken bij zijn cliënten en hun transacties. Hij is een dealdriver en verliest de wensen van zijn opdrachtgevers nooit uit het oog”.

 

Risto Larsson, partner M&A bij Nysingh, werkt nauw samen met Mustafa en onderstreept deze mening:

“In mijn 25+ jaar ervaring in de M&A praktijk heb ik niet veel advocaten gezien met het ervaringsniveau van Mustafa die de verschillende multidisciplinaire aspecten van ons vakgebied zo goed begrijpen als hij. Met een in mijn ogen unieke combinatie van gedrevenheid, vasthoudendheid en charme weet hij persoonlijk zijn stempel op de deal te drukken.  Dit is precies waarom we hem als medior bij ons kantoor hebben aangesteld als co-lead in verschillende transacties.”

Stemt u ook?

Op de website van M&A is het tot en met 5 december 2021 mogelijk om op Mustafa te stemmen. Naast de publieksstemmen zal ook de vakjury haar stem uitbrengen. Op 16 december zullen de Awards uitgereikt worden.

 

Mustafa verdient het om deze Award te winnen. Als u dat ook vindt, stem dan op hem!

 

 

Om te stemmen heeft u een (gratis) account nodig op mena.nl. Registreren wijst zich vanzelf op de stempagina.