Nysingh was vanmorgen in de radio uitzending van de Westlandse Omroep waarbij iedere ochtend het MVO beleid van een bedrijf centraal staat.

Tijdens de uitzending vertelde Geri Delfgou, business developer bij Nysingh, dat Nysingh maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk vindt. Mede met behulp van onze MVO commissie proberen we de wereld om ons heen ook een klein beetje beter te maken. Dat doen we door lokale initiatieven te steunen met een financiële bijdrage of door middel van het gratis inzetten van onze advocaten of notarissen. Op landelijk niveau doen we dit bijvoorbeeld ook voor het Oranjefonds.

Gemeente Westland – Social Return

Wij zijn huisadvocaat bij de gemeente Westland en in dat kader en in het kader van MVO willen wij iets aan social return doen in de regio Westland. Samen met Jaap Hinfelaar van Patijnenburg zijn we op zoek gegaan hoe we hier een zinvolle invulling aan kunnen geven. Patijnenburg matcht, adviseert en begeleidt werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een langdurige baan. Omdat Nysingh een kenniskantoor is, hebben we speciaal gekeken naar onderwijsinstellingen en kwamen we op het volgende idee.

Aanbod

Als kenniskantoor vindt Nysingh het belangrijk om bij te dragen aan de opleiding en ontwikkeling van kinderen. Daarom doen we graag het aanbod aan een school in de gemeente Westland of regio Westland dat een van onze advocaten voor de klas gaat staan om te vertellen wat het beroep van advocaat en notaris inhoudt. Misschien zijn er al scholen in de regio Westland die als thema voor groep 7 of 8 hiermee bezig zijn in het kader van de voorbereiding op een middelbare schoolkeuze. De inhoud van het programma stemmen we dan graag verder met de school af.

 

Bent u geïnteresseerd? Meld uw school dan aan via info@nysingh.nl. Wij nemen dan graag contact met u op.