Nysingh lanceert vandaag met trots haar nieuwe werken-bij website en bijbehorende arbeidsmarktcampagne: Werken aan jezelf en de wereld om je heen. Dat is succes volgens Nysingh.

Onze arbeidsmarktcampagne speelt in op wat succes betekent voor de nieuwe generatie en ons kantoor. Succes gaat volgens hen over persoonlijke ontwikkeling, een bijdrage leveren aan de maatschappij en iedere dag met plezier naar je werk gaan.

 

Als je bij Nysingh werkt is succes niet ver weg. Je mag namelijk direct het podium pakken en kan meteen van waarde zijn voor de sectoren die Nederland vormen; ondernemingen, overheid, zorg- en onderwijsinstellingen en organisaties in de verzekeringsbranche.

 

In de campagne definieert Nysingh “succes” en staan onze jonge medewerkers centraal. Zij staan middenin de sectoren waar zij voor werken. In een snel bewegende omgeving zijn zij comfortabel en horen zij thuis. Zij vertellen een authentiek, eigen verhaal over wat succes voor hun betekent. Zij laten zien op welke manier zij zich kunnen ontwikkelen bij Nysingh, maar tegelijkertijd oog hebben voor de wereld om hen heen.

 

De verhalen van onze medewerkers zijn vanaf vandaag te zien op onze nieuwe werken-bij website.