Per 1 januari 2024 treedt Carola van Andel toe als compagnon van Nysingh.

Nysingh volgt hiermee de ingezette koers. Een koers gericht op doorontwikkeling van Nysingh naar een toekomstbestendige en succesvolle organisatie met een eigen kenmerkend DNA. Zo kan Nysingh haar cliënten op hoog niveau blijven bedienen.

 

Rob Klein, voorzitter Raad van Bestuur: “Dat besluit is, tot vreugde van ons en uiteraard Carola, unaniem genomen. Met Carola voegen we een echte Nysingher toe aan onze partnergroep. Ze heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van advocaat-stagiaire tot een zeer kundige, gedreven en enthousiaste advocaat met ambities om alles voor haar cliënten, collega’s én kantoor uit de kast te halen.”

 

Carola is sinds 2010 advocaat bij Nysingh in de overheidspraktijk. Ze is gespecialiseerd in het overheidsprivaatrecht op het snijvlak van publiek- en privaatrecht. Naast gebiedsontwikkeling en grondzaken houdt zij zich bezig met het privacyrecht en de AVG. Carola is captain van het Nysingh brede Team Privacy. Daarnaast is zij voorzitter van de Vereniging van Onteigeningsadvocaten (VOA).