Een zaak beperkt zich niet altijd tot één rechtsgebied. Wij dus ook niet.

Carola van Andel

Advocaat
Profielfoto Carola van Andel
LocatieArnhem
BranchesOnderwijs, Overheid
RechtsgebiedenAVG, Contractenrecht, Grondbeleid en gebiedsontwikkeling, Omgevingsrecht, Onteigeningsrecht, Overheid & Privacy, Privacyrecht
Telefoon+31 (0)88 752 02 37
Mobiel+31 (0)6 13 00 45 93

Gedreven, betrokken en creatief. Drie eigenschappen die Carola van Andel het beste omschrijven. Als advocaat binnen de marktgroepen Overheid en Onderwijs werkt Carola nauw samen met verschillende (semi)overheden aan omvangrijke projecten.

Carola opereert op het snijvlak van het bestuurs- en privaatrecht en is gespecialiseerd in grondverwerving . Daarnaast heeft zij speciale aandacht voor privacy issues en gegevensverwerking bij publieke instellingen. Haar stijl kenmerkt zich door het bieden van concrete en solide oplossingen in ogenschijnlijk complexe situaties.

Als onteigeningsadvocaat was Carola onder meer verantwoordelijk voor de onteigeningsprocedures voor Ruimte voor de Rivier (Rijkswaterstaat) met een veiliger Nederland als resultaat. En daar is ze best trots op. Carola is ook enthousiast blogger en schrijft regelmatig artikelen op het onteigeningsblog van Nysingh.


Advocaat sinds:

2010

Opleiding:

Universiteit Utrecht

Specialisaties:

Bijzondere functies:

  • Bestuurslid Vereniging van Onteigeningsadvocaten

Onteigeningsblog

Onze mensen