Ook dit jaar hield Zorgvisie weer de verkiezing topadvocaten in de gezondheidszorg. Onze zorgspecialisten waren weer ruim vertegenwoordigd in de top 10-lijsten die per categorie zijn opgesteld. Hierin werden advocaten van Nysingh zeven keer genoemd, waarvan drie keer op de tweede plaats.

 • Medisch Tuchtrecht
  In deze categorie staat Willemien Kastelein op de tweede plaats. Op deze lijst staan zowel advocaten die in tuchtrechtzaken medisch specialisten bijstaan als advocaten die zorginstellingen en medisch specialisten bijstaan in strafzaken.
 • Regulatory
  In deze categorie staan Jaap Sijmons en Tessa van den Ende respectievelijk op de tweede en zesde plaats.
 • Ondernemingsrecht
  Ook in deze categorie, waar de dynamiek van de zorgonderneming centraal staat, staan we op een tweede plaatsTessa van den Ende kreeg 49 stemmen. Slechts 4 minder dan de nummer 1 in deze lijst. Jaap Sijmons staat op de tiende plek.
 • Zorgvastgoed
  Voor het eerst dit jaar is dit een aparte categorie. Aan vastgoedtransacties kleven de nodige risico’s. Daardoor wordt steeds vaker de hulp ingeroepen van specialisten in zorgvastgoed. Erik van der Dussen staat in deze lijst op een gedeelde zevende plek.
 • Aanbesteding en zorginkoop
  In deze top-10 van advocaten die uitblinken in dit rechtsgebied staat Matthijs Mutsaers op de achtste plaats.

“De waardering van onze branchegenoten stellen wij zeer op prijs. Onze specialisten van de Marktgroep Zorg werken heel hard om onze kennis en kunde op alle vlakken hoog te houden. Vanuit de Marktgroep Zorg hebben wij alle expertises in huis om onze cliënten telkens weer met veel inspiratie en kennis van zaken te ondersteunen”, aldus Tessa van den Ende, voorzitter van de Marktgroep Zorg van Nysingh.