Per 11 maart 2019 heeft ons kantoor een nieuwe Raad van Bestuur bestaande uit Allard Bekius, Patrick Haccou en Gertjan Lubbers.

Nieuwe Raad van Bestuur voor Nysingh

Per 11 maart 2019 heeft ons kantoor een nieuwe Raad van Bestuur bestaande uit Allard Bekius (50), Patrick Haccou (51) en Gertjan Lubbers (51).

 

Gertjan Lubbers is aangetrokken als fulltime bestuurder. Hij heeft het afgelopen decennium gewerkt als professioneel bestuurder bij De Brauw en Pels Rijcken. Door zijn jarenlange ervaring in de branche begrijpt hij de nuances van de advocatuur en het notariaat als geen ander. In combinatie met zijn verbindende kwaliteiten en persoonlijke aandacht voor de mensen sluit het profiel van Gertjan goed aan bij onze bedrijfscultuur. Hij zal zich vooral focussen op de interne organisatie en een bijdrage leveren aan de strategieontwikkeling.

 

Allard Bekius en Patrick Haccou zijn beiden partner bij Nysingh en zullen de bestuurlijke rol parttime invullen. Zij zullen zich vooral richten op marktontwikkeling en strategie.

 

Allard Bekius is een ervaren specialist in het arbeidsrecht. Hij vertegenwoordigt ondernemingen, zorginstellingen en onderwijsorganisaties. Verder staat hij ook bestuurders bij. Allard wordt vaak ingezet bij complexe vraagstukken.

 

Patrick Haccou houdt zich bezig met diverse samenwerkingsconstructies, waarbij de overheid op één of andere manier is betrokken. Patricks expertise bestaat uit strategisch advies, procederen en contractvorming.

 

Gezamenlijk gaat de nieuwe Raad van Bestuur de strategie en positionering van Nysingh bepalen om de stevige concurrentiepositie die het kantoor momenteel heeft verder uit te bouwen. Mede door de opening van de vestiging in Utrecht is de groei van het kantoor de afgelopen jaren ingezet.

Raad Van Bestuur Nysingh