Een zaak beperkt zich niet altijd tot één rechtsgebied. Wij dus ook niet.

Patrick Haccou

Advocaat
Patrick Haccou
LocatieArnhem
BranchesOverheid
RechtsgebiedenBestuurlijke samenwerking en deelnemingen, Bestuursrecht, Grondbeleid en gebiedsontwikkeling, Onteigeningsrecht, Overheid & Duurzaamheid, Overheidsaansprakelijkheid, Staatsrecht
Telefoon+31 (0)88 752 02 15
Mobiel+31 (0)6 22 90 78 06

‘Kan niet’, zul je ‘m niet snel horen zeggen. ‘Kan wel, maar ik moet daarvoor de juiste juridische vorm vinden’, dat klinkt meer als Patrick Haccou. Deze uitspraak schetst ook zijn manier van werken: oplossingsgericht, ondernemend en verbindend.

Patrick houdt zich bezig met allerlei samenwerkingsconstructies, waarbij de overheid op een of ander manier is betrokken. Als ervaren specialist in vastgoed en publiek-private samenwerking, werkte hij onder meer aan projecten als de HSL, de Betuweroute, de Hanzelijn en de ontwikkeling van Blauwe Stad.

Patricks expertise bestaat uit strategisch advies, procederen en contractvorming. Ook wordt Patrick vaak gevraagd om te kijken naar bestaande complexe contracten waar niemand meer een touw aan vast kan knopen. Dan gaat hij op zoek naar dat ene draadje om de juridische kluwen te ontwarren. Daarnaast is Patrick als geen ander in staat om bij gecompliceerde zaken de juiste koers uit te zetten.


 

Advocaat sinds:

1994

Opleiding:

Universiteit Leiden

Lidmaatschappen:

  • Vereniging van Onteigeningsrecht Advocaten (VOA)
  • Vereniging voor Bouwrecht (VBR)
  • Vereniging voor Bestuursrecht (VAR)

Specialisaties:


Onteigeningsblog

Onze mensen