Nysingh advocaten en notarissen heeft een nieuwe raad van bestuur bestaande uit partners Rob Klein, Patrick Haccou en Marco Balhuizen.

Perfecte mix van continuïteit, frisse blik en oog voor iedereen.

Het drietal vertegenwoordigt continuïteit, frisse blik en vinger aan de pols in de drie vestigingen. Rob Klein is voorzitter RvB en zal net als Patrick en Marco de bestuurlijke rol parttime invullen.

De afgelopen bestuursperiode heeft Nysingh een nieuwe koers bepaald, een vernieuwd besturingsmodel ingevoerd en de organisatie efficiënter ingericht.

Rob Klein: “in mijn nieuwe rol als voorzitter kijk ik er naar uit om als collegiaal bestuurder met Patrick en Marco Nysingh de komende jaren door te ontwikkelen naar een toekomstbestendige en succesvolle organisatie met een eigen kenmerkend DNA. Zo kunnen wij onze cliënten op hoog niveau blijven bedienen.”

 

Rob Klein is advocaat contractenrecht en insolventierecht en heeft zijn focus op de juridische en strategische advisering van grote en middelgrote ondernemingen.

Patrick Haccou houdt zich bezig met diverse samenwerkingsconstructies, waarbij de overheid op één of andere manier is betrokken.

Marco Balhuizen is advocaat contractenrecht en marktordening, met een specialisatie in levensmiddelenrecht. Marco richt zich in het bijzonder op Food & Agri sector.