Nysingh breidt het aantal compagnons per 1 januari 2021 uit met de toetreding van Esther Ceulen.

Esther Ceulen (44) is sinds 2001 advocaat en een ervaren specialist in het aansprakelijkheidsrecht en schadevergoedingsrecht. Haar focus ligt bij letselschade en overheidsaansprakelijkheid, waarbij het privaatrecht, het publiekrecht en het strafrecht samenkomen. Haar clientèle zijn verzekeraars, overheden en bedrijven.

 

Esther is al jarenlang verbonden aan Nysingh en maakt deel uit van een groeiend team van advocaten gespecialiseerd op haar werkterrein. Esther heeft de afgelopen jaren haar capaciteiten en energie ingezet om deze groei te realiseren en zal dat ook na haar aantreden blijven doen.

 

Gertjan Lubbers, voorzitter van de Raad van Bestuur bij Nysingh: “Met de benoeming van Esther Ceulen starten we 2021 goed. Het is belangrijk voor de invulling van onze groeistrategie dat Nysingh voorziet in de opvolging en uitbreiding van compagnons. Esther is een scherpe jurist die door haar cliënten wordt gewaardeerd om haar heldere analyses en adviezen. Ze is doortastend en vastberaden. Wij zijn dan ook erg content dat zij toetreedt als compagnon.”