De uitvoering van de, in 2020, ingezette groeistrategie van Nysingh is op stoom. Met de overstap door Risto Larsson en Marco Balhuizen en hun team van 10 medewerkers van DVAN advocaten naar Nysingh advocaten en notarissen wordt de implementatie van de groeistrategie een versnelling hoger gezet.

Risto Larsson, 58 jaar, start per 1 september 2021 als compagnon binnen de sectie ondernemingsrecht. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ondernemingsrecht en is met name gespecialiseerd op het gebied van fusies & overnames, samenwerkingsverbanden, het begeleiden van investeringen en advisering over Governance vraagstukken.

 

Ook Marco Balhuizen, 50 jaar, maakt vanaf 1 september 2021 deel uit van de compagnonsgroep ondernemingsrecht van Nysingh. Hij is gespecialiseerd in de commerciële contractenpraktijk en heeft daarnaast een focus op de Agri & Food sector.

 

Gertjan Lubbers, voorzitter Raad van Bestuur bij Nysingh: “Een prachtige versnelling van onze strategie! Met deze twee compagnons op strategisch belangrijke specialismen en hun enthousiaste en gespecialiseerde mensen realiseren we onze groeistrategie verder. Met 110 advocaten en notarissen in Nederland, waarvan nu 30 in Utrecht, bieden we nu ondernemingen in de Randstad nóg meer dan voorheen een thuisbasis voor advies en hulp bij alle juridische aspecten van het ondernemen.”

 

Risto Larsson, een van de toetredende compagnons: “De landelijke ambities, visie en strategie van Nysingh spreken Marco en mij enorm aan. Wij zien deze stap als een mooie kans om daaraan bij te dragen en, onder meer in de M&A markt, in de top van de markt te kunnen opereren. Bovendien biedt Nysingh als full-service firma een scala aan diensten waar onze cliënten van kunnen profiteren.”