Graag willen we met u delen dat Nysingh advocaten en notarissen per 11 december 2023 is versterkt met de komst van Wim Weterings. Wim is werkzaam op de sectie Aansprakelijkheid, Verzekering & Schade (AV&S), waar hij zich vooral zal bezighouden met het verzekeringsrecht.

Wie is Wim Weterings?
Wim Weterings is sinds 20 jaar advocaat en expert in het verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht. Hij is een veelzijdig jurist die hiervoor bij Nauta en Dirkzwager heeft gewerkt. Daarnaast is hij als hoofddocent verzekeringsrecht verbonden aan de Universiteit Tilburg en als gasthoogleraar aan de Universiteit van Leuven. Wim is een veelgevraagd spreker op het gebied van het verzekeringsrecht en publiceert regelmatig over het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Hij combineert een scherpe juridische analyse met een praktische invalshoek.

 

Weer op volle sterkte
Met de komst van Wim Weterings is onze afdeling verzekeringsrecht weer op volle sterkte. Wim zal deze afdeling leiden samen met Marina de Kort-de Wolde. Marina is afkomstig van advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek waar zij 25 jaar lang de verzekeringspraktijk heeft uitgeoefend.

 

Kennismaken met Wim Weterings
Wim maakt graag persoonlijk kennis met u. Als u dat ook wilt, kunt u gebruik maken van de onderstaande link. Dan plannen we een afspraak voor u in.

 

Hebt u vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze brief, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ja, ik wil kennismaken met Wim Weterings

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.