Verzekeringsrecht

De verzekeringswereld is volop in beweging. De sector wordt geconfronteerd met toenemende (toezicht)regelgeving. Ook het aantal claims neemt toe, omdat verzekerden zich minder vaak neerleggen bij een afwijzing of de hoogte van dekking. De specialisten verzekeringsrecht van Nysingh zijn goed thuis in alle aspecten van aansprakelijkheid, schade en verzekeringen. We helpen u graag.

Wij helpen u graag bij aansprakelijkheidskwesties, schade en verzekeringen.

Martine Kos

Advocaat, Partner

Onze advocaten verzekeringsrecht

De advocaten verzekeringsrecht van Nysingh staan (internationale) ondernemingen, (assurantie)makelaars en -tussenpersonen, (her)verzekeraars en overheden bij. Zo adviseren en procederen we onder andere over verzekeringen als AVB, AVP, AO, CAR, BA, casco-, brand-, (goederen)transport- en landmateriaalverzekeringen. Daarbij streven we altijd naar een pragmatische oplossing. Maar als de zaak daarom vraagt, procederen we met verve.

 

Onze specialisten verzekeringsrecht houden zich ook bezig met regreszaken en we adviseren bij het opstellen van polisvoorwaarden, herverzekering, volmachten en toezichtwetgeving.

 

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor bijstand bij preventie en alternatieve geschillenbeslechting.

Verzekeringsrecht

E-book AVG & verzekeren

Wilt u liever meer lezen? In het e-book AVG & Verzekeren vertellen Stijn de Zwart (advocaat bij Nysingh) en Alexander van Nierop (director Cyber Broking Solution bij Aon), over de juridische aspecten van de AVG en het nut van verzekeren. U kunt het e-book hier downloaden.

Onze specialisten

Sluiten
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages