Verzekeringsrecht

De verzekeringswereld is volop in beweging. De sector wordt geconfronteerd met toenemende (toezicht)regelgeving. Ook het aantal polisgeschillen neemt toe, omdat verzekerden zich minder vaak neerleggen bij een afwijzing of de hoogte van dekking of de hoogte van een schade-uitkering. De specialisten verzekeringsrecht van Nysingh zijn goed thuis in alle aspecten van verzekeringen, aansprakelijkheid, schade. We helpen u graag.

Wij helpen u graag bij aansprakelijkheidskwesties, schade en verzekeringen.

Lianne van den Ham-Leerkes

Advocaat

Onze advocaten verzekeringsrecht

De advocaten verzekeringsrecht van Nysingh staan (internationale) ondernemingen, (assurantie)makelaars en -tussenpersonen, (her)verzekeraars en overheden bij. Zo adviseren en procederen we onder andere over verzekeringen als AVB, AVP, AO, CAR, BA, casco-, brand-, (goederen)transport- en landmateriaalverzekeringen.

Ook zijn wij thuis in kredietverzekering en financial-lines producten, zoals beroepsaansprakelijkheidsverzekering, fraudeverzekering en bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering. Daarbij streven we altijd naar een pragmatische en efficiënte oplossing. Maar als de zaak daarom vraagt, procederen we met verve.

 

Onze specialisten verzekeringsrecht houden zich ook bezig met regreszaken en verzekeringsfraudekwesties en we adviseren bij het opstellen van polisvoorwaarden, herverzekering, volmachten en toezichtwetgeving. Ook staan wij onze cliënten bij op de meest uiteenlopende verzekeringsrechtelijke onderwerpen, waaronder samenloop, beëindiging van verzekeringsovereenkomsten, risicoverzwaring, verzwijging en excedent polissen.

Verzekeringsrecht

E-book AVG & verzekeren

Wilt u liever meer lezen? In het e-book AVG & Verzekeren vertellen Stijn de Zwart (advocaat bij Nysingh) en Alexander van Nierop (director Cyber Broking Solution bij Aon), over de juridische aspecten van de AVG en het nut van verzekeren.

Onze specialisten

Sluiten
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content