Huurrecht

U verhuurt of huurt bedrijfsruimte of woonruimte. Of u wilt dat gaan doen? Dan kunt u tegen veel juridische kwesties aanlopen. Juridische kwesties waar u tegenaan kunt lopen zijn bijvoorbeeld de keuze voor het type modelcontract, of gebreken aan het gehuurde, huurprijswijzigingen of betalingsachterstanden, de mogelijkheden voor opzegging of beëindiging van een huurcontract en de ontruimingsbescherming van de huurder.

Heeft u juridisch advies over huurrecht nodig? Wij helpen u graag verder.

Erik van der Dussen

Advocaat, Partner

Het huurrecht is een complex rechtsgebied. Voor de (ver)huur van onbebouwde grond, winkelruimte, kantoorruimte en woonruimte gelden verschillende regels. Onze huurrechtexperts beschikken over specialistische kennis en zijn daardoor als geen ander thuis in het huurrecht.

Onze advocaten Huurrecht

Het team Huurrecht van Nysingh is partner van bedrijven en beleggers, overheden, woningcorporaties en onderwijs- en zorginstellingen. Wij kennen deze sectoren en hebben daarom ook expertise in de specifieke wet- en regelgeving die binnen uw sector gelden.

Expertise

Onze huurrechtspecialisten hebben ruime ervaring in het onderhandelen over en het opstellen van huurcontracten. Ook adviseren en procederen wij over alle aspecten binnen het huurrecht, zoals:

Contact
Sluiten
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors