Anticiperen op de WNRA: het normaliseringsproces

De deelnemers krijgen inzicht in de stappen die moeten worden gezet bij de implementatie van de WNRA. Na afloop van de cursus Anticiperen op de WNRA: het normaliseringsproces:

  • herkennen de deelnemers de verschillen tussen het ambtenarenrecht en het arbeidsrecht;
  • zijn de deelnemers in staat te identificeren welke zaken de organisatie in de aanloop naar de normalisering dient te regelen en hoe daarop regie kan worden gevoerd en
  • kunnen de deelnemers beredeneren welke keuzemogelijkheden er zijn en welke stakeholders in het keuzeproces betrokken dienen te zijn.

Doelgroep

Projectleiders WNRA, leden werkgroep WNRA, HR-managers en juristen bij overheidswerkgevers

Opbouw

Deze leergang bestaat uit 1 dagdeel van 3 – 3½ uur (incl. pauze)

Trainer

De trainer is een advocaat die beschikt over een jarenlange ervaring in zowel het ambtenarenrecht als het civiele arbeidsrecht. Hij/zij kan daarom niet alleen goed uitleggen hoe het civiele arbeidsrecht werkt, maar ook precies aangeven waar de verschillen met het ambtenarenrecht liggen en wat dit betekent voor de praktijk.

Werkvorm

De training is interactief en praktijkgericht. De trainer maakt gebruik van voorbeelden, casus en/of stellingen die aansluiten bij de dagelijkse praktijk. Steeds wordt een koppeling gelegd tussen de situatie vóór en ná de normalisering.

Incompany

Wilt u dat wij deze leergang in uw organisatie of binnen uw samenwerkingsverband incompany verzorgen, neemt u dan contact met ons op voor een offerte voor een op uw specifieke opleidingsbehoefte toegesneden leergang.

Meer informatie

Stuur voor meer informatie een e-mail naar academy@nysingh.nl of vul het contactformulier in.


Ook interessant

Sluiten
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages