Een zaak beperkt zich niet altijd tot één rechtsgebied. Wij dus ook niet.

Vanessa Jasarevic

Advocaat
Vanessa Jasarevic
LocatieZwolle
BranchesOverheid
RechtsgebiedenAanbestedingsrecht, Mededingingsrecht
Telefoon+31 (0)88 752 00 40
Mobiel+31 (0)6 12 32 15 85

Vanessa Jasarevic werkt sinds mei 2017 bij Nysingh. Ze is gespecialiseerd in Europees en Nederlands aanbestedingsrecht en mededingingsrecht. Vanessa treedt als adviserend en procederend advocaat op voor gemeenten, waterschappen en ziekenhuizen, maar ook voor inschrijvers/ondernemers.

Betrokken, dienstverlenend en vrolijk. Drie woorden waarmee je Vanessa kunt kenschetsen. Naast juridische deskundigheid beschikt Vanessa ook over veel mensenkennis. Zij voelt haar cliënten goed aan, waardoor ze samen tot de beste oplossingen komen.

Voordat Vanessa bij Nysingh in dienst trad, werkte ze als trainee juridisch adviseur bij Rijkswaterstaat. Daar hield zij zich bezig met het aanbestedingsrecht en was ze betrokken bij verschillende grote infrastructurele projecten. Daarnaast is zij vanuit Rijkswaterstaat een half jaar als juridisch adviseur gedetacheerd bij de Europese Commissie (DG Mobility and Transport).

Gedurende haar master Privaatrecht heeft Vanessa zich voornamelijk gericht op het optreden van de overheid in privaatrechtelijke verhoudingen. Zo deed ze in haar scriptie onderzoek naar de toepassing van de Rijksinkoopvoorwaarden bij één op één gunningen.


Advocaat sinds:

2017

Opleiding:

Vrije Universiteit Amsterdam

Vreemde taal:

Engels

Onze mensen