Faillissementsrecht

Verkeert uw onderneming in zwaar weer? Is een klant of leverancier failliet? Wilt u een onderneming in zwaar weer of vanuit faillissement kopen? Of heeft u vragen over bestuurdersaansprakelijkheid? Dan helpt Nysingh u graag.

Wij beantwoorden graag uw vragen over faillissement, surseance of herstructurering.

Jasper Scholtens

Advocaat

Advocaten faillissementsrecht

Het team faillissementsrecht van Nysingh bestaat uit specialisten die zich dagelijks bezighouden met dit soort vraagstukken. We werken vaak zelf ook als curator en kennen het klappen van de zweep dus ook van die kant.

 

We kunnen al uw vragen over faillissement, surseance of herstructurering beantwoorden. Niet alleen als het al zover is. Ook als er nog helemaal geen zwaar weer in zicht is kunnen we u helpen uw risico’s te verkleinen en uw mogelijkheden te vergroten, voor als er toch iets mis gaat.

Faillissementsrecht

Veelgestelde vragen faillissementsrecht

Nysingh heeft de meest gestelde vragen over het faillissementsrecht voor u op een rij gezet:

Staat uw onderwerp of vraag er niet bij? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag.

 

Faillissementen

Onze advocaten worden regelmatig benoemd als bewindvoerder in surséances of aangesteld als curator in faillissementen.  Indien u een faillissementsverslag zoekt kunt u het betreffende verslag vinden in het Insolventieregister.

Indien u vragen hebt over de afwikkeling van een failliet bedrijf neem dan contact op met één van onze specialisten op dit gebied:

Contact
Sluiten
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors