Een zaak beperkt zich niet altijd tot één rechtsgebied. Wij dus ook niet.

Ingrid van den Berge

Advocaat
Ingrid van den Berge
LocatieZwolle
BranchesOverheid
RechtsgebiedenAanbestedingsrecht, Bestuurlijke samenwerking en deelnemingen, Europees recht
Telefoon+31 (0)88 752 00 25
Mobiel+31 (0)6 53 37 21 10

Ingrid van den Berge is advocaat sinds 1992 en sinds 2003 partner bij Nysingh. Ingrid is gespecialiseerd in Europees en Nederlands aanbestedingsrecht en heeft een gevarieerde praktijk waarbij zij overheden en inschrijvers adviseert over alle facetten van een aanbesteding. Zo heeft zij ruime ervaring in zowel het opstellen en beoordelen van aanbestedingsdocumenten als het voeren van (complexe) kort geding procedures. Tot haar cliënten behoren de Nationale Politie, verschillende ZBO’s en (decentrale) overheden, zorgaanbieders en ondernemingen in de zorg.

Bevlogen, betrokken en enthousiasmerend, dat is Ingrid ten voeten uit. Ingrid hoort altijd ‘de vraag achter de vraag’ en zoekt vanuit haar jarenlange deskundigheid naar de meest praktische oplossing voor haar cliënten. Het gezaghebbende Who’s Who Legal Government Contracts heeft Ingrid dan ook al jaren achtereen uitgeroepen tot één van de beste aanbestedingsrecht-advocaten van Nederland.

Ingrid is sinds 2005 medeauteur van de jaarlijkse kroniek aanbestedingsrecht (gepubliceerd in Tijdschrift Aanbestedingsrecht). Daarnaast is Ingrid lid van het bestuur van de Grotius Academie, waar zij ook als hoofddocent Europees en Nederlands aanbestedingsrecht aan verbonden is. Ingrid verzorgt verder geregeld cursussen op het gebied van de ontwikkelingen in het Nederlands en Europees aanbestedingsrecht.

In haar vrije tijd geeft Ingrid Nederlandse les aan anderstaligen aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle.


 Specialisaties:

Opleiding:

  • Universiteit Utrecht

Lidmaatschappen:

  • Nederlandse Vereniging voor Aanbestedingsrecht
  • Nederlandse Vereniging voor Europees Recht

Vermelding:

Knipsel

 

Onze mensen