Arbeidsovereenkomst

De arbeidsovereenkomst is het startpunt van de arbeidsrelatie met uw werknemer. Hét moment om de arbeidsverhouding goed vast te leggen, om zo problemen in de toekomst te voorkomen. Maar welke mogelijkheden heeft u? Kiest u voor een duurder contract voor bepaalde tijd of toch voor onbepaalde tijd? Met of zonder concurrentiebeding of anti-ronselbeding? Hoe zat het ook alweer met een eenzijdig wijzigingsbeding? En wat is de invloed van cao’s op de arbeidsovereenkomst?

Heeft u een vraag over het opstellen van een arbeidsovereenkomst? Wij staan u graag te woord.

Jolanda Krijgsman

Advocaat

Opstellen, beoordelen en uitleggen van arbeidsovereenkomsten

Bovenstaande vragen zijn slechts een aantal voorbeelden van de keuzes die u moet maken. De arbeidsrechtspecialisten van Nysingh staan voor u klaar om een arbeidsovereenkomst op te stellen die past bij uw organisatie en de branche waarin u werkt. Wij leveren specifiek op de situatie van een werknemer toegesneden maatwerk aan, maar u kunt uw eigen overeenkomst ook ter beoordeling aan ons voorleggen. Ook als er onduidelijkheid bestaat over de uitleg van bestaande individuele contracten of cao’s adviseren we u graag.

Overige expertise

Onze advocaten arbeidsrecht hebben veel ervaring met de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (WNRA) en adviseren overheden over ingewikkelde vragen van de nieuwe cao’s bij de overheid. Wij ontwerpen bestuurderscontracten op maat, leggen de driehoeksverhouding rondom te detacheren werknemers contractueel vast en adviseren werkgeversorganisaties over het opstellen en de uitleg van hun cao’s.

 

Neem voor vrijblijvend advies contact op met Wilco Nieuwenhuis (wilco.nieuwenhuis@nysingh.nl) of Jolanda Krijgsman (jolanda.krijgsman@nysingh.nl)

 

Sluiten
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors