Fusies, overnames en participaties

Bent u betrokken bij een fusie of overname? Of een participatie? Dit zijn altijd complexe transacties waar veel bij komt kijken. Financiële, juridische en strategische aspecten spelen natuurlijk een belangrijke rol, maar ook persoonlijke relaties kunnen doorslaggevend zijn voor succes.

Wilt u van gedachten wisselen over een transactie? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Martijn Zinnemers

Advocaat

Recente deals van het M&A team van Nysingh

De ervaren en resultaatgerichte specialisten van Nysingh maken uw transactie graag tot een succes. In het (recente) verleden hebben wij cliënten uit uiteenlopende sectoren begeleid bij succesvolle deals.

 

 

Wilt u meer informatie over door ons begeleide fusies en overnames? Neem gerust contact op met een van onze specialisten.

Fusies, overnames en participaties: altijd maatwerk

Iedere transactie is een unieke gebeurtenis, met eigen bijzonderheden en een eigen dynamiek. Daarom vraagt iedere transactie om maatwerk. In zo’n situatie heeft u behoefte aan advies en ondersteuning van een specialist die ervaring en kennis van zaken heeft. Iemand die meedenkt en het zakelijke doel voor ogen houdt, maar ook het menselijke aspect begrijpt. Een specialist die ‘thuis is in jouw wereld’ en met een gedreven en resultaatgericht team uw transactie tot een succes maakt. Bij Nysingh vindt u specialisten met een grondige kennis van de materie en de praktijk, gecombineerd met een zeer ruime ervaring met alle denkbare nationale en internationale transactievarianten.

 

Wij weten dat geen enkele transactie volledig voorspelbaar en volgens plan verloopt, maar overzien het gehele overname- en onderhandelingsproces en begeleiden u bij het nemen van de juiste (strategische) beslissingen. Zodat u uw einddoel bereikt.

“Lokaal verbonden en wereldwijd ervaren”.

Onze specialisten fusies en overnames

 

Door de omvang en individuele achtergronden van ons team hebben wij specialisten met relevante ervaring in alle denkbare transactievarianten. Wij zijn flexibel inzetbaar op elk onderdeel van de transactie. Samen bepalen we de scope en diepgang van onze werkzaamheden en zo nodig stellen we dat gedurende het traject samen bij. Of u nu kort met ons wilt sparren om op weg te worden geholpen of ons vraagt een leidende rol te nemen, wij helpen u graag verder.

 

Bij welke transacties worden wij zoal ingeschakeld?

  • overnames van of door strategische marktpartijen
  • (des)investeringen door private equity partijen
  • overdrachten of opvolging van familiebedrijven
  • managementparticipaties
  • financieringen (zowel de reguliere bancaire mogelijkheden als het groeiende aanbod aan alternatieve vormen daarvan)
  • aandeelhoudersleningen
  • vendor loans
  • converteerbare leningen
  • obligatieprogramma’s

 

Onze oorsprong ligt bij de familiebedrijven en maakindustrie van Gelderland en Overijssel, maar onze groeiende praktijk strekt zich inmiddels uit over heel Nederland en zelfs internationaal. Met name in een internationale context bieden wij duidelijke meerwaarde. Wij verrichten onze werkzaamheden ook in Duits, Engels, Spaans en Frans. En als onderdeel van TAGlaw hebben wij directe toegang tot goede, betrouwbare (juridische) ondersteuning in meer dan 100 landen.

 

Stappen van een fusie of overname: de Nysingh inbreng

 

 

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van relevante ontwikkelingen op het gebied van fusies, overnames en participaties en ondernemingsrecht in het algemeen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief ondernemingen

 

Onze specialisten

Contact
Sluiten
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors