Europees recht

De regelgeving van de Europese Unie speelt op steeds meer terreinen een grote rol in het economische leven. Daarbij zijn sommige richtlijnen en verordeningen rechtstreeks in Nederland van toepassing, terwijl andere regels moeten worden omgezet in nationale wetgeving.

Wij adviseren u graag over Europese wet- en regelgeving.

Ingrid van den Berge

Advocaat, Partner

De rol van de Europese Unie

Naast specifieke kennis en ervaring op het gebied van het mededingingsrecht, aanbestedingsrecht en staatssteun, heeft Nysingh ook een ruime ervaring op het gebied van het Europees recht op andere terreinen, zoals import- en exportregels (bijvoorbeeld op het gebied van food en farmaceutische producten), vrij verkeer van diensten en personen, het recht van vestiging, structuurfondsen (ESF en EFRO), product- en verpakkingseisen, milieu (afval, milieusteun), Europese subsidies en de Dienstenrichtlijn.

Europees recht

Advocaten Europees recht

Bij Nysingh zijn advocaten gespecialiseerd in Europees, mededingings- en aanbestedingsrecht werkzaam. Zij adviseren ondernemingen, overheden, zorginstellingen en branche-organisaties en procederen over EU-regelgeving voor de nationale rechter en het Hof van Justitie van de EU.

We helpen u graag.

Contact
Sluiten
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors