Een zaak beperkt zich niet altijd tot één rechtsgebied. Wij dus ook niet.

Rianne Kamphuis

Advocaat
Rianne Kamphuis
LocatieZwolle
BranchesHandel & Industrie
RechtsgebiedenArbeidsrecht
Telefoon+31 (0)88 752 00 81
Mobiel+31 (0)6 12 91 66 24

Rianne Kamphuis is advocaat Arbeidsrecht bij Nysingh. Ze treedt op als adviserend en procederend advocaat. In de loop der jaren heeft ze voor onder meer zorginstellingen en grote productiebedrijven reorganisaties begeleid. Rianne is snel, gedreven en ondernemend. Als kind uit een ondernemersgezin kan ze zich goed inleven in de problematiek waar werkgevers mee te maken krijgen, of het nu gaat om een grote onderneming of een klein familiebedrijf.

Rianne is niet wat je noemt ‘het vak ingerold’. Toen zij tijdens haar eerste studie – Personeel en Arbeid – in aanraking kwam met arbeidsrecht, wist ze onmiddellijk dat dit was wat ze wilde gaan doen. Ze begon parallel aan deze studie een studie Rechten. Haar vak vergelijkt ze graag met een schaakspel. “De spelregels staan in beginsel vast, aan de advocaat de taak om die regels zo slim mogelijk toe te passen en de ruimte te vinden die er is.” Daarmee vat Rianne ook meteen haar eigen talent samen.

Arbeidsrecht vraagt vaak om ad hoc oplossingen. Werkgevers willen arbeidsconflicten graag zo snel mogelijk oplossen. Die dynamiek past bij Rianne. In haar vrije tijd kan ze de hectiek van haar werk gelukkig makkelijk van zich afschudden. Ze sport graag in de buitenlucht, of steekt de handen uit de mouwen op het melkveebedrijf van haar partner.


Advocaat sinds:

2014

Opleiding:

  • Universiteit van Tilburg (bachelor Rechtsgeleerdheid)
  • Universiteit van Amsterdam (master Arbeidsrecht)
  • Fontys Hogescholen (bachelor Human Resource Management)
  • Grotius Academie specialisatie Arbeidsrecht

Lidmaatschappen:

  • Vereniging voor Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA en VJAA lokaal)
  • VAARA
  • VAAN

 

Onze mensen