Een zaak beperkt zich niet altijd tot één rechtsgebied. Wij dus ook niet.

Maarten van Nijendaal

Advocaat
Maarten van Nijendaal
LocatieArnhem
BranchesOverheid
RechtsgebiedenAVG, Bestuursrecht, Milieurecht, Omgevingsrecht, Overheid & Privacy, Privacyrecht, Waterstaatsrecht en Waterschapsrecht
Telefoon+31 (0)88 752 02 37
Mobiel+31 (0)6 22 17 66 54

Maarten van Nijendaal, afgestudeerd aan de Universiteit Leiden, is sinds 2016 als advocaat werkzaam bij Nysingh. Maarten houdt zich bezig met omgevingsrecht en ruimtelijke ordening. Daarnaast maakt hij deel uit van het team Overheid & Privacy en adviseert hij over de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Maarten zet zijn tanden graag diep in een zaak. Problemen oplossen van cliënten die daar zelf niet uitkomen is een uitdaging die hij iedere keer graag weer aangaat. Daarnaast zit Maarten bovenop de ontwikkelingen in zijn vakgebied. Hij publiceert onder meer maandelijks over de actualiteiten op het gebied van privacyrecht voor overheden.

Enthousiast en fanatiek, zo laat Maarten zich goed omschrijven. Deze eigenschappen laat hij overigens niet alleen zien als jurist, maar ook in zijn vrije tijd op het hockeyveld, als speler én als trainer/coach.


Advocaat sinds:

2016

Opleiding:

Universiteit Leiden, Staats- en bestuursrecht, civiel recht

Specialisatie:

Omgevingswet

Vreemde taal:

Engels

Onze mensen