Een zaak beperkt zich niet altijd tot één rechtsgebied. Wij dus ook niet.

Sharon Aaldering

Advocaat
Sharon Aaldering
LocatieArnhem
BranchesOverheid, Vastgoed & Bouw
RechtsgebiedenContractenrecht, Grondbeleid en gebiedsontwikkeling, Onteigeningsrecht, Pachtrecht
Telefoon+31 (0)88 752 02 37
Mobiel+31 (0)6 30 49 98 20

Sharon Aaldering werkt op de sectie Vastgoed & Overheid. Zij houdt zich voornamelijk bezig met vraagstukken omtrent grondverwerving. Ook blogt zij voor het onteigeningsblog van Nysingh.

Sharon rondde in 2014 de master Nederlands recht (civielrechtelijk) af aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ook behaalde zij de master Bedrijfskunde. Deze academische achtergrond en ervaring in de praktijk helpen haar om juridische kennis op een praktische wijze binnen organisaties toe te passen. Na haar studie werkte Sharon ruim vier jaar als juridisch consultant op het gebied van grondzaken en vastgoed bij zowel gemeenten als waterschappen. Zij deed hier onder andere veel ervaring op omtrent de verjaringsproblematiek waar veel grootgrondbezitters mee te maken hebben. Tevens werd hier haar interesse gewekt voor het grensvlak tussen het privaat- en publiekrecht.

Sharon is nauwkeurig, betrokken en prestatiegericht. In haar vrije tijd komt dit laatste nog wel eens tot uitdrukking met een rondje op de wielrenfiets.


Advocaat sinds:

2019

Opleidingen:

  • Radboud Universiteit Nijmegen: master Nederlands Recht (burgerlijk recht)
  • Radboud Universiteit Nijmegen: master Business Administration (strategic HRM)

Vreemde talen:

Engels

Specialisaties:

Lidmaatschappen:

Vereniging voor OnteigeningsRecht (VvOR)

Onteigeningsblog:

 

Onze mensen